El termografi: Find elektriske fejl med termografering af eltavler

El termografi er en effektiv metode til at identificere potentielle elektriske fejl og problemer. TermoTECH udfører termografering af tavler for at identificere eventuelle overophedninger eller elektriske problemer.

Termografering er et godt værktøj til en vedligeholdelses plan for virksomshedens produktionsanlæg, pumper, lejer, el-motore, el skabe, m.m.

Med en forbyggende termografering af dine eltavler fra TermoTECH er man godt på vej til en god og stabil drift af virksomhedens produktionsanlæg, og på den måde forhindre dyre og uønsket produktionsstop pga. slidte komponenter eller dårlige forbindelser.

Løse forbindelser, overbelastninger, ulige belastninger

Vi gennemgår bl.a. tavler for løse lednings forbindelser, overbelastninger, ulige belastninger, interne fejl i relæer, sikrings elementer og andre komponenter.

Få serviceaftale om periodisk termografering af eltavler

Vi indgår gerne en serviceaftale om periodisk termografering af vitale komponenter. F.eks.: Køleanlæg, el-tavler, transformerstationer, bygninger, lækagesporing, m.m.

Læs mere om, hvad vi tilbyder inden for termografi her.

Kontakt os og hør mere om el termografi

Ønsker du at høre mere om termografering af eltavler, termografiske undersøgelser eller vores udstyr? Så tøv ikke med at kontakte os på mail Thomas@TermoTECH.dk eller telefon på 4047 3237, og få et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Odense på Fyn, men tager også kunder ind uden for Fyn.

trafo i skab

Vil du se billeder af vores arbejde med el termografi?