Termografi i Odense på Fyn

Termografi er en måling af temperaturer

Opdag skjulte problemer med termografi. Termografi er en måling af temperaturer/temperaturdifferencer på overflader, (som illustreret neden for). De målte temperaturer omdannes til elektriske impulser og afbildes til det vi kender som et billede, også kaldt et termogram. Vi hjælper vores kunder med termografi i Odense og resten af Fyn.

Infrarød energi er elektromagnetisk energi, fremkaldt ved atomers og molekylers roatation

Infrarød energi er elektromagnetisk energi, fremkaldt ved atomers og molekylers rotation og vibration i materialer, hvis temperaturer er over det absolutte nulpunkt 0°K (÷273°C).

Når man taler om infrarød lys, er der tale om lys med en længere bølgelængde end det menneskelige øje kan opfange. Men med brug at et spektrum ændres bølgelængden så det kan opfattes af det menneskelige øje.

Mangler du et termografi? Så kan vi hjælpe dig. TermoTech er specialiseret i termografisk undersøgelse. Vi har beliggenhed i Odense, men vi kører på hele Fyn.

Søger du noget specifikt? Læs mere om, hvad vi kan tilbyde inden for blandt andet lækagesporing og el-termografering.

 

Kontakt os for at høre mere om termografi

Ønsker du at høre mere om termografi, termografisk undersøgelse eller vores udstyr? Så tøv ikke med at kontakte os på mail Thomas@TermoTECH.dk eller telefon på 4047 3237, og få et uforpligtende tilbud.

Vil du se billeder af vores arbejde?